Coworkers

Barbara van der Linden
logo Duet-training

Trainingen voor teams en leidinggevenden

Duet Training ondersteunt leidinggevenden en teams om effectief en met plezier belangrijke resultaten te behalen. Ik geef je inzicht in de samenwerking en effectiviteit binnen je team, en draag bij aan verbetering door training, coaching en teambuilding van jouw team(leden). Uiteraard altijd maatwerk, dus in duet met elkaar.

www.duet-training.nl

Ming Chao, Tom Rademakers & Lex te Riele
logo jobbootcamp

Sollicitatietrainingen en Mobiliteits Consultants

JobBootcamp is gespecialiseerd in mobiliteit, het geven van sollicitatietrainingen en het verhogen van werkplezier en effectiviteit binnen de huidige functie.

www.jobbootcamp.nl

CIO Coworker
CIO Interim Management

Informatietechnologie is een drijvende kracht voor innovatie, maar voor veel organisaties is hun huidige IT landschap een barrière geworden voor nieuwe ontwikkelingen. Verschillen van inzicht, technische complexiteiten, veiligheidsrisico’s en afhankelijkheid van leveranciers vertragen verbeteringen van dienstverlening en de ontwikkeling van nieuwe producten. Laat IT ook voor jouw organisatie een aanjager van innovatie zijn.

Lonneke van Vliet
logo mosom

Online communicatiebureau voor tekstuele content

MOSOM is het online communicatiebureau voor tekstuele content. MOSOM creëert en redigeert heldere, onderscheidende en verleidelijke online content. Alle webteksten, voor alle branches. Snel en doelgroepgericht.

www.mosom.nl

Serial Coworker
Serie-ondernemer en Bedrijfsadviseur

 

Eric Ritsma
logo Atelier GisTH

Architectenbureau

Atelier GisTH ontwerpt in nauw overleg met haar opdrachtgevers oplossingen voor ruimtelijke problemen in de breedste zin van het woord.

www.gisth.nl

Legal Coworker
Advocate

 

IT Coworker
IT Architect / Programmeur

 

Legal Coworker
Merkenrecht Juriste

 

paardAnimation Coworker
Video Uitleg Animaties

Wij produceren uitleganimaties, infographics en explanimations waarmee organisaties in zeer korte tijd een product of dienst duidelijk kunnen maken. Veel organisaties houden zich bezig met nieuwe producten en innovaties. De ontwikkelingen gaan soms zo snel dat het voor het publiek niet altijd eenvoudig te begrijpen is. Tegelijkertijd is er heel veel aanbod van informatie, dus wil de doelgroep steeds sneller en gemakkelijker informatie ontvangen.