Coworkspace Concept

Coworkspace is er voor ondernemers, die willen werken tussen andere ondernemers. Samen sterk staan en elkaar inspireren. Dit doen we door hoogwaardige werkplekken aan te bieden, waar men kan netwerken, klanten kan ontvangen, events kan organiseren en (samen) kan ondernemen. Dit alles met als doel om synergie te bereiken in een stimulerende en prettige werkomgeving.

Coworkspace is gebouwd op de volgende pijlers:

1. Van en voor Ondernemers

We zijn van en voor ondernemers die elkaar als collega’s verder willen helpen. We zijn laagdrempelig, vinden het prettig dat collega’s initiatief nemen en interesse tonen in zijn of haar collega’s.

2. Coöperatie

We hebben er bewust voor gekozen om een coöperatie op te richten als ondernemingsvorm. Wat inhoudt dat iedere ondernemer inspraak heeft in mogelijke veranderingen binnen Coworkspace en we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het functioneren van het concept.

3. Ondernemerschap Stimuleren

Door ideeën uit te wisselen, gebruik te maken van elkaars netwerk en te sparren zijn we in staat om sneller en slimmer te ondernemen.

4. Kleinschaligheid

De kracht van ons concept is de kleinschaligheid. Wij geloven in de interactie en kruisbestuiving tussen een groep ondernemers die elkaar kennen en vertrouwen. Daarom bieden wij ruimte om te ondernemen voor maximaal 12 ondernemers.

5. Diversiteit en Flexibiliteit in Werken

Van rustig werken op een stiltewerkplek tot werken aan een projecttafel samen met andere ondernemers om te sparren of daadwerkelijk samen te ondernemen. Voor overleg of een vergadering hebben we een grote en kleinere vergaderruimte beschikbaar. Daarnaast hebben we een luxe keuken met bar voor informeel overleg, waar tevens de toegang naar onze binnentuin is.

6. Midden in de stad

Coworkspace is gevestigd in een inspirerend monumentaal pand en bevindt zich in het midden van Utrecht bij de Dom. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ideaal voor de ondernemer die woonachtig is in de stad Utrecht.

7. Events

Naast de werkplekken biedt de werkruimte ook de mogelijkheid om events te organiseren. Zoals trainingen, netwerkborrels, lunches, brainstormsessies en workshops. Bijna alles is mogelijk.

Wij zijn ook te vinden op Launchdesk!